Не свеждам главата
пред мигове трудни
и нивга
не падам
по дух.
Не мога
да плача...
и болки
да жалвам
не мога
да хленча от страх...
но всякогаш мога
чудовищни бури
чрез своята мощ
да творя...
и с тях да препускам
по пътя безкраен
да будя навред
свобода!
Представа си нямам
що значи "назаде"...
и "граница" що е...
не знам...
Но имам представа
що значи "напреде"
и зная какво е
"безкрай"!
© Андрей Андреев All rights reserved.