29 мая 2009 г., 07:00  

Не съм самарянка 

  Поэзия » Любовная
893 0 12

И в радост,

и в болка

до тебе ще бъда.

Не клетва за вярност

ще ме задължи.

А моята обич –

мечтана-несбъдната,

узряла сред толкова дребни лъжи...

 

Но ако те видя,

че губиш посоката;

че спираш и падаш

на всеки завой,

лекувай си раните,

понасяй си болката.

Не съм самарянка –

далеч от мен стой.

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??