May 29, 2009, 7:00 AM  

Не съм самарянка 

  Poetry » Love
892 0 12

И в радост,

и в болка

до тебе ще бъда.

Не клетва за вярност

ще ме задължи.

А моята обич –

мечтана-несбъдната,

узряла сред толкова дребни лъжи...

 

Но ако те видя,

че губиш посоката;

че спираш и падаш

на всеки завой,

лекувай си раните,

понасяй си болката.

Не съм самарянка –

далеч от мен стой.

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??