И в радост,
и в болка
до тебе ще бъда.
Не клетва за вярност
ще ме задължи.
А моята обич –
мечтана-несбъдната,
узряла сред толкова дребни лъжи...
Но ако те видя,
че губиш посоката;
че спираш и падаш
на всеки завой,
лекувай си раните,
понасяй си болката.
Не съм самарянка –
далеч от мен стой.
© Елица Ангелова Всички права запазени
Красив ден - за теб!