Не тръгвай! Аз те моля всеки път.
Не устните, сърцето го повтаря.
Една раздяла е за мене бавна смърт,
една раздяла всичко в мен събаря.
Не тръгвай! След тебе рухва всеки мост,
опънат между мен и битието.
Не тръгвай! Остани желан мой гост.
Ще бъде тихо, приказно и светло.
© Юлия Барашка Все права защищены