30.08.2012 г., 9:38 ч.

Не тръгвай 

  Поезия » Любовна
444 0 3

Не тръгвай! Аз те моля всеки път.

Не устните, сърцето го повтаря.

Една раздяла е за мене бавна смърт,

една раздяла всичко в мен събаря.

 

Не тръгвай! След тебе рухва всеки мост,

опънат между мен и битието.

Не тръгвай! Остани желан мой гост.

Ще бъде тихо, приказно и светло.

© Юлия Барашка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??