13 мая 2006 г., 11:31

НЕЖНА Е НОЩТА 

  Поэзия
1589 0 19

       НЕЖНА Е НОЩТА

 

Звезден прах косите ми посипа

и усмивка Месецът ми подари.

Птича песен  от далеч долитна

и събуди в мене хиляди мечти.

Хоризонтът ведро се  усмихна.

Нежни трели идваха от ручей чист.

Вятърът във клоните притихна

и извика радостта на бис.

И обгърната от нежността на мрака,

аз, притихнала във твоите ръце,

подарих на тебе свойта обич,

подарих ти своето сърце.

 

© Мими Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??