27 мар. 2011 г., 18:12

Неусетно 

  Поэзия » Любовная
1023 0 5

Не се промъквай така тихо в сърцето ми!

Моля те! Първо почукай...!

Не поглеждай дълбоко в очите ми,

страхувам се от нежността в душата ти!

Не ме докосвай като летен полъх в нощта,

не събуждай страстта ми! 

Не искам да бъда отново сама!

Не ме обичай -

сега не искам да се влюбвам!...


Но... вече е късно...


Ти влезе в сърцето ми,

без да почукаш...

Докосна тялото ми и събуди страстта,

погледна в очите ми и в мен сътвори любовта! 

Сега не мога да те пусна да си отидеш...

   

                              01.12.2009г.


© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??