26 февр. 2006 г., 20:08

Невинна 

  Поэзия
762 0 1

                        Невинна бях,че те обичах.
                        Невинна бях,като дете.
                        Да бъда твоя,се заричах!
                        Невинно бе и моето сърце.
                        Всяка вечер аз сънувам теб и   твоите очи.
                        И за тебе все тъгувам,кой,кой ще ме спаси?
                        Нощите са тъй студени,щом не си до мен.
                        Дните ни несподелени ме държат изцяло в плен.
                        Но само спомена остава,като пламък ме изгаря той.
                        Душата ми да те обича -не престава,без теб не ще намери тя покой!

© Венета Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??