22 мая 2007 г., 21:50

No Dream 

  Поэзия
696 0 1
Намирам се някъде тук.
Търся изгубена следа -
заличена от тъгата и сълзите.
Вглеждам се в две очи, но
те са празни -
нищо не виждам.

Отивам от другата страна.
Търся изход, обикалям,
лутам се, някъде там.
Виждам хора, но без лица.

Връщам се, а мрака вече е -
обвзел цялата земя.
Душата ми сама се лута -
в океан от забулени сърца.
Опитва се да намери -
изход от света.

© Симона Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??