Някъде, някой мисли за теб,
лицето твое само търси,
разпитва вечер звездите безчет,
вижда те, дори в сънят си.
Някъде, някой теб иска да целува,
не други, а само твоите устни,
в нощите дълги до болка те жадува,
а дните самотни са празни.
Някъде, някой дълго те чака,
премръзнал, там на онази гара,
надява се ти да слезеш от влака
и за тебе, до край там остава.
Някъде, на някой сърцето знае,
срещне ли те, само тебе ще обича,
намерили те...любовта ще познае.
Ти побързай...той към тебе тича!© Людмила Нилсън Все права защищены