25.11.2006 г., 22:58 ч.

Някъде, някой... 

  Поезия
879 0 20

     Някъде, някой мисли  за теб,

        лицето твое само търси,

     разпитва вечер звездите безчет,

        вижда те, дори в сънят си.

     Някъде, някой теб иска да целува,

       не други, а само твоите устни,

    в нощите дълги до болка те жадува,

          а дните самотни са  празни.

    Някъде, някой дълго те чака,

     премръзнал,  там на онази гара,

    надява се ти да слезеш от влака

         и за тебе, до край там остава.

    Някъде, на някой сърцето знае,

  срещне ли те, само тебе ще обича,

    намерили те...любовта ще познае.

       Ти побързай...той към тебе тича!

© Людмила Нилсън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??