29 мар. 2011 г., 20:43

Няма да плача... 

  Поэзия » Любовная
718 0 4

 

Стига вече сълзи и въздишки.

Стига толкова болка и страх.

Ще направя първата крачка,

да те пусна от себе си аз.

 

Вечер тихо сама ще се сгуша.

Наранена от твойте слова.

Но не ще позволя на сълзите

да се стичат по мен от тъга.

 

Няма вече да плача за тебе.

Ти ограби мойта душа.

В нея вече е тъмно и празно,

там бях скрила любовта.

 

Отиде си! Няма я вече...

Прогоних я заедно с теб.

Защо да оставям в сърцето

любовта на един крадец!

 

 

© Ваня Атанасова - Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??