22 мая 2020 г., 07:33

Обич до безвремие 

  Поэзия » Любовная, Философская
674 2 2

Обичаш ми се дълго. Като в сага.
Безвременно. Стихийно. Съдбоносно.
Обичаш ми се тъй, че да ти давам
най-верните си отговори без въпроси.
Аз искам да повярваш! Съществувам.
Не съм герой от притча или мит.
Живеят ми крилата и бленувам,
към теб да долетя във всеки миг...
Не вярвам в роболепното търпение.
И нямам време за ненужни страхове. 
Обичаш ми се! Не за вдъхновение. 
До смърт на туй обичащо сърце! 

 

Стихопат. 
Danny Diester 

 

 

 


 

© Данаил Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??