7 мар. 2007 г., 14:40

Обич моя 

  Поэзия
746 0 10
Накипяла в очите от чакане,
не намерила дом и подслон...
Обич моя, свита в душата ми,
гаснеш в залеза с тихият огън.

Дните чезнат безмълвни, стаени,
отброили на пулса страха...
Не летят птици, от жар окрилени,
и отдавна не търсят гнезда.

Тиха песен приспивна ти пея.
Ти заспи, моя обич добра.
А от изгрева за теб ще измоля
светъл лъч с името "Свобода".

Да летиш и да пееш с лъчите,
със звездите да трепкаш в омая.
На лазура с най-волната песен,
да преплуваш с усмивка безкрая.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??