Близо до теб забравям коя съм.
Далече от теб чувствам смъртта.
Променям се всеки път, когато те доближа.
Губи интереса си всичко, щом ти не участваш в него.
И това е, откакто те видях.
Няма да отричам, че точно ти ме промени.
Не мога да избягам или да се скрия,
защото сме свързани - завинаги.
© Аннабел Енчева Все права защищены