Feb 14, 2010, 10:12 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
857 0 1

Близо до теб забравям коя съм.

Далече от теб чувствам смъртта.

Променям се всеки път, когато те доближа.

Губи интереса си всичко, щом ти не участваш в него.

И това е, откакто те видях.

Няма да отричам, че точно ти ме промени.

Не мога да избягам или да се скрия,

защото сме свързани - завинаги.

© Аннабел Енчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много вярно наблюдение: "Губи интереса си всичко, щом ти не участваш в него."! Въпреки че съм привърженик на класическия стих, ти твориш добре и в белия!
Random works
: ??:??