28 мая 2011 г., 21:19

Обичана в грях вина 

  Поэзия » Другая
805 0 11

Сърце от камък си направих,

очи изсъхнали реки,

душата си в огън аз поставих,

бавно тлееща да изгори.

Без думи нежно ти говорех,

изсмуквах твойта живинка,

живота ти с отрова тровех,

а съм обичана в грях вина.

Дъха ти скитащ аз оставих,

бродещ в мрак и тъмнина,

стрелката на часовника забавих,

обричайки те във вечна самота.

За прошка не остана време,

но където и да си, знай,

забрави ме, бях тежко бреме,

продължи напред и дерзай.

© Елeна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??