12 июл. 2009 г., 21:47

Обичане... 

  Поэзия » Любовная
1624 0 63

 

 

 

                 Все още
                 бродят нощем
                 мислите ми босоноги
                 по онзи бряг
                 от плаха нежност
                 останал недолюбен,
                 в жаравата
                 на болката облечен
                 на залеза
                 горещ и тъжен…

                 а утрото
                 така красиво,
                 по-истинско от всякога
                 отмива
                 с бисерна роса
                 тъгата
                 и стъпките несбъднати
                 отново заличава
                 с мигове във бяло
                 светлината.

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=GdZ2JXCCSOI&feature=related

 

            МУЗИКА>>> Enya...Paint the Sky with Stars

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??