13 июн. 2010 г., 21:04

Обречен свят 

  Поэзия » Любовная
505 0 0

В самотата си съзнах,

че няма нищо по пътя.

Всеки трепет е химера,

в която сам си заблуден.

 

От себе си съм отегчена,

с болни мисли и душа.

Обрекох всяко чувство,

абсурден шепот в тишина.

 

Ликът ми - огледална сянка -

изваян от мъгла в безвремие.

Далечен, странен, мълчалив -

светът, на който си обречен.

© Снежана Миленова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??