11 мая 2013 г., 11:01

Оцелели мигове 

  Поэзия » Другая
483 0 3

Ще мога ли да приспя снеговете,

затрупали пътя в годините

и да върна назад ветровете,

обрулили хълма с градините?

 

Да излекувам тези болни пространства,

заключени в съня на времето

и да преплувам през всичките тайнства,

където съм сама със себе си?

 

И там - където хоризонтите се срещат

и се изгубва мракът -

знам - там има нещо, има нещо...

Оцелели мигове ме чакат!

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??