5 апр. 2009 г., 14:37

Очите ми 

  Поэзия » Любовная
770 0 8

 Очите ми

 

 

Във тъмното лежа безгласна,
очите ми са празни и опасни.
Очите ми са непрестанно мрачни
и тъжни, и неистово прозрачни...
А гонеха се някога във тях звезди,
прозрачното го нямаше, там беше ти.
Светлината бе не светлият им цвят,
светло бе в душата, светло бе и в тях...
Сега помръкна всичко, блясък не остана,
тъмнина е само, мрачни са, щом теб те няма.
Не би било проблем дори и да те преживея,
ако си спомнят как се плаче -
нещото, което вече не умеят!

© Наталия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??