16 окт. 2009 г., 10:20

Очите - не 

  Поэзия » Белые стихи
625 0 12

Когато си отидеш -

вземи сърцето ми...

не ми е

нужно вече.

Вземи ръцете ми...

не искат

да прегръщат...

Вземи и устните дори,

не ще целуват,

може би.

Ти всичко мое

ми вземи,

освен очите...

Искам светлината

в тях отново да

се появи.

... Тогава...

всичко ми върни.

29.04.07

© Мариана Вълкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??