Когато си отидеш -
вземи сърцето ми...
не ми е
нужно вече.
Вземи ръцете ми...
не искат
да прегръщат...
Вземи и устните дори,
не ще целуват,
може би.
Ти всичко мое
ми вземи,
освен очите...
Искам светлината
в тях отново да
се появи.
... Тогава...
всичко ми върни.
29.04.07
© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados