Без теб съм силует,
изгубен в своите съмнения.
Пристъпвам...
Две назад, едно напред,
сред всички изкушения.
Решавам... Действам...
Впит в страстта,
която ще ме надживее.
Надявам се. На чудеса.
Вълшебно е,
когато с мен се смееш.
Когато плачеш...
Се топи, което ти е чуждо.
Повярвай... В същността.
От друго... Нямаш нужда.
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены