May 11, 2023, 10:41 AM

Огледало 

  Poetry » Other
268 3 4

Без теб съм силует,

изгубен в своите съмнения.

Пристъпвам...

Две назад, едно напред,

сред всички изкушения.

Решавам... Действам...

Впит в страстта,

която ще ме надживее.

Надявам се. На чудеса.

Вълшебно е,

когато с мен се смееш.

Когато плачеш...

Се топи, което ти е чуждо.

Повярвай... В същността.

От друго... Нямаш нужда.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??