20 июл. 2010 г., 13:15

Оксиморонно 

  Поэзия » Любовная
571 0 0

Ужасно хубаво е да усещам как

с поглед-изумруд ме обладаваш,

горчиво-сладко тръпна от невинен грях,

космичното в една усмивка приземяваш.

Ръцете ти по мъжки грубо-нежни,

дъхът ти - южен бриз и в далечината близък,

а мислите ми във вихрушка страшно смешна

между сърцето и ума ми качват се и слизат.

Много малко ми остава да открия Рая,

бързам бавно, пламтя, прикрита в хлад,

поемам дъх... Много скоро ще узная,

че в Рая чака моят Ад.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??