Jul 20, 2010, 1:15 PM

Оксиморонно 

  Poetry » Love
568 0 0

Ужасно хубаво е да усещам как

с поглед-изумруд ме обладаваш,

горчиво-сладко тръпна от невинен грях,

космичното в една усмивка приземяваш.

Ръцете ти по мъжки грубо-нежни,

дъхът ти - южен бриз и в далечината близък,

а мислите ми във вихрушка страшно смешна

между сърцето и ума ми качват се и слизат.

Много малко ми остава да открия Рая,

бързам бавно, пламтя, прикрита в хлад,

поемам дъх... Много скоро ще узная,

че в Рая чака моят Ад.

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??