4 нояб. 2008 г., 19:10

Онзи ден 

  Поэзия » Любовная
468 0 1
Завивка, нежна, вчерашна роса,
прилив идва да ме вземе,
ще ме върне, когато си сама...
Някой поглед ще обърне,
дали това ще бъдеш ти?
Пясъкът, горещ е, носи
твоя спомен от преди.
Мисля да изпратя цвете
на всички хора по света.
Да помнят, че съм бил по време,
когато имаше я любовта.
Ще викам, викаш ли и ти с мен,
май отново пак прибързах,
не искам да забравя онзи ден,
когато чувствата отвързах...

© Георги Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мисля да изпратя цвете
    на всички хора по света.
    Да помнят, че съм бил по време,
    когато имаше я любовта.
    Хубаво е!
    Браво!
Предложения
: ??:??