5 июн. 2009 г., 12:01

Онзи миг 

  Поэзия » Эротическая
821 0 3

Дантелата
ще трепка снежно бяла
- от морска пяна
сребърни крила.

Оскъдният сатен
ще разпилява
и ще поглъща
лунна светлина.

Въздишката на тюла
ще докосне
и с шумолене
ще се съблече.
 
Без думи устни
ще се срещнат с устни
и ще говорят
трескави ръце.
 
         *

Красив подарък.
Призори ще тръгнеш.
Прощалното писмо
е вече факт.

Като русалката
ще ме прегръща,
ще ме разтвори в себе си
светът.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??