Опиянение
Приемам те бавно....
на глътчици малки.
Поемам те жадно -
подобно удавник,
комуто остават няколко мига,
преди до ръба на живота да стигне!
Увлечен от мене -
ти също политаш...
над сладката бездна,
която те дебне
с вълшебния усет за вечна наслада.
Създаваме рая - с блаженство за двама!
© Маргарита Петрова Все права защищены