26 мар. 2020 г., 18:00

Останах в песента на утротo... 

  Поэзия » Любовная
974 6 10

Залъгвах се,

че още съм ти нужна

извън матрицата на твоя сън.

Така и не преминах

сѝнора на слънцето,

в най-влюбения земен път.

Но знай,

останах в песента на утрото

и в пролетния топъл лъч.

И в онзи миг –

трапчинка лудост,

избистрил сенките на твоя сън.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??