11 авг. 2017 г., 16:54

Остани любов 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
341 1 4

Остани, любов,

това е нашето време

като вчера не излизай,

аз толкова те обичам.

Така се премерих,

че моята любов е разстреляна

и залята с помия.

Нощта е дълга без тебе,

денят ще компенсира нощта

и светлина ще ме огрее.

Остани,

слънцето пази  обичта ни

и това е нашето време 

и въздуха от трепети звъни. 

Сърцата ни мелодия пеят

за нас, за нашата любов.

Морето блести от нашата радост.

Остани, моя любов, остани.                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??