18 авг. 2019 г., 09:33

Отглеждане на смисъл 

  Поэзия » Другая
985 2 14

Изцапани са с пръст ръцете.

Земята им със семена е пълна.

На всяко семенце в сърцето

желанието за живот покълна.

 

То има собствен корен,

разлиства свое стъбълце

и радва се, когато цъфне

усмивката на нечие лице.

 

Да, тя го свързва с необята.

Той всичко в кръг върти.

Създава плодове душата –

за себе си и другите души.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??