Aug 18, 2019, 9:33 AM

Отглеждане на смисъл 

  Poetry » Other
972 2 14

Изцапани са с пръст ръцете.

Земята им със семена е пълна.

На всяко семенце в сърцето

желанието за живот покълна.

 

То има собствен корен,

разлиства свое стъбълце

и радва се, когато цъфне

усмивката на нечие лице.

 

Да, тя го свързва с необята.

Той всичко в кръг върти.

Създава плодове душата –

за себе си и другите души.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??