19 июл. 2007 г., 09:27

Отивай си! 

  Поэзия
633 0 3
Иди си!
      Хаиде, тръгвай си! Върви!
Ще плача...
      Зная, че ще ме боли!
Ще страдам -
      океан от чувства ни дели...
Аз помня -
      ти сърцето ми разби!
О, моя обич -
      в съдник се превърна ти
Към тебе гледах,
       ала теб те нямаше в нощта!
Защо? -
        душата ми попита -  тишина...
Така живяхме -
        о, огромна пустота!
Сърцето се удави -
       отчаяно потъна в самота..

Върви си!
       Няма да заплача, ще мълча!
Отиде си -
       Няма болка, няма самота!

© Мариета Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??