ОТКРОВЕН
Презирам се, че някога съм ви обичал
и цели нощи съм будувал зарад вас,
за да посветя със звездите.
Кому ли светлина съм дал?
И кой от вас погледна ме открито,
без угризения и срам?
Презирам се, че някога съм ви обичал!
И как насетне обич да ви дам?
© Ангел Веселинов Все права защищены