12 авг. 2020 г., 10:20

Откровено 

  Поэзия
640 3 2

Не ме познаваш, драги!

Аз нямам цетка на душата.
Каквото в нея ми оставиш,
това ще получиш за отплата.

 

Аз нямам маски за различни хора.
Все една и съща съм си пред света.
Празни приказки не умея да говоря
и всяка дума ми е от душа.

 

Не ме познаваш, щом рискуваш
още в плиткото да газиш по душата. 
Ако наистина можеше да плуваш
и в дълбокото би държал ме за ръката. 

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за поздравите и разбирането, Румене! 😊
  • Много откровено и точно казано. Всеки търси човека, който би го държал и в дълбокото за ръката. В плиткото е лесно... Поздрав!
Предложения
: ??:??