22 мар. 2017 г., 10:46

Откровено за "Откровения" 

  Поэзия
521 5 16

Какво прекрасно попадение

е сайтът, пълен с откровение!

Намерих тук аз забавление,

приятели и вдъхновение.

 

Хореи, ямбове, съждение...

редят се във стихотворение.

По мое скромно наблюдение

цари голямо оживление.

 

На авторите - уважение

за всяко тяхно достижение!

А аз ще трупам с възхищение

познание и дръзновение!

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Все права защищены

Поздрав по случай вчерашния празник!

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??