Какво прекрасно попадение
е сайтът, пълен с откровение!
Намерих тук аз забавление,
приятели и вдъхновение.
Хореи, ямбове, съждение...
редят се във стихотворение.
По мое скромно наблюдение
цари голямо оживление.
На авторите - уважение
за всяко тяхно достижение!
А аз ще трупам с възхищение
познание и дръзновение!
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.