11 авг. 2007 г., 15:30

Откъснат лист 

  Поэзия
550 0 6
Седя и гледам, сълзи рониш,
но жал сърцето не таи.
Усмихвам се дори от щастие,
сега е твоя ред да те боли.
Почувствай мойта болка,
години плаках аз за теб,
а ти усмихваше се само,
не ми помогна, но ме разбери,
да бъда с тебе е излишно,
не мога да съм твоя аз,
не ще се върне времето предишно,
години има между нас.
А гледам, сълзите ти капят,
но знай, не ще ме разтопиш,
да бъда твоя вече късно е,
за мене си откъснат лист.

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??