Ти отново "невинна" , дойде.
И отново си толкова хубава.
С лъчезарни очи на дете.
И аз отново забравих заблудата.
Ти отново, при мен се завърна.
Уморена от много любовни игри.
И, както последния път, ме прегърна.
Щастливо усмихната. А мен ме боли.
И отново ми каза " Обичам те! ".
И отново пророни за прошка, сълза.
И отново до леглото събличам те...
Събличана до много, много легла...
© Ник Желев Все права защищены