На път – тръгвам,
с отворено сърце.
Жадна за приключенията нови,
що носи пътят напред.
Утрото отмята морно чело
и с него тръгвам аз към далнина.
Съдбата си ще следвам
към новата зора.
На утрото покоя
в мен живей.
На ведрината –
росната усмивка
гнездо е свила в моето сърце.
Протегни ръце –
почувствай сила,
даваща крила.
Вдъхни живот
и полети –
на сърцето страстната мечта –
последвай ти!
© Виолета Николова Все права защищены