Apr 1, 2018, 9:35 PM

Отворените двери 

  Poetry » Free verse
600 0 0

На път – тръгвам,

с отворено сърце.

Жадна за приключенията нови,

що носи пътят напред.

 

Утрото отмята морно чело

и с него тръгвам аз към далнина.

Съдбата си ще следвам

към новата зора.

 

На утрото покоя

в мен живей.

На ведрината – 

росната усмивка

гнездо е свила в моето сърце.

 

Протегни ръце – 

почувствай сила,

даваща крила.

Вдъхни живот

и полети – 

на сърцето страстната мечта  – 

последвай ти!

 

© Виолета Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??