19 окт. 2010 г., 23:23

Параван 

  Поэзия » Другая
478 0 0

Преграда стъклена, но здрава

сложила съм днес,

че злите сили искат да проникнат

в душата и любящото сърце.

 

Под ледено-студена маска

лицето скрих от хорските очи,

стрелите им отровни ме пронизват,

а от тях много ме боли.

 

Бушуват страстите в гърдите,

възпламеняват се като пожар,

очите огнени искри разпръскват,

но силна съм - стихията ще потуша.

 

Доброто побеждава злото -

записано е още в древността.

Живея със едничката надежда,

че някой ден ще махна този параван.

© Жулиета Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??