22 янв. 2019 г., 08:55

Пари в очите 

  Поэзия » Любовная
600 3 4

Свършва се Пътят ми! Ще има ли утре? 
Плува във зной петдесетият юли. 
Целувам ти пръстена, ей там, на кутрето. 
Пяна лавинна протича през тюла... 

Трябва да успеем да се налюбим до зимата. 
Хайде, в сеното... Тайно и скрито... 
Пух от глухарче в косите ни има, 
а ще има ли утре?! Пари в очите... 

© Красимир Дяков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??