Jan 22, 2019, 8:55 AM

Пари в очите 

  Poetry » Love
592 3 4

Свършва се Пътят ми! Ще има ли утре? 
Плува във зной петдесетият юли. 
Целувам ти пръстена, ей там, на кутрето. 
Пяна лавинна протича през тюла... 

Трябва да успеем да се налюбим до зимата. 
Хайде, в сеното... Тайно и скрито... 
Пух от глухарче в косите ни има, 
а ще има ли утре?! Пари в очите... 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??