22 ene 2019, 8:55

Пари в очите 

  Poesía » De amor
595 3 4

Свършва се Пътят ми! Ще има ли утре? 
Плува във зной петдесетият юли. 
Целувам ти пръстена, ей там, на кутрето. 
Пяна лавинна протича през тюла... 

Трябва да успеем да се налюбим до зимата. 
Хайде, в сеното... Тайно и скрито... 
Пух от глухарче в косите ни има, 
а ще има ли утре?! Пари в очите... 

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??