12 янв. 2019 г., 18:54

Пауново око 

  Поэзия » Гражданская
650 2 0

Пауново око!

 

Когато близък си отиде,

се превръща във звезда.

Тъгата като рало ще премине,

оставяйки в душата ни бразда...

Времето казват - лекувало!

...чак пък до здраво?! Амии - едва ли?!

Сърце до сърцето щом е плувало,

току така не е леко това да се забрави.

Остава ни една единствена надежда!

Душата му да е на място по-добро!

С любов от там да ни поглежда,

прикривайки се в някое пауново око!

© Ригит Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??