ПИСИТО
Кой във къщи тихо мърка,
кой потропва с лапичките,
кой опашката размята,
явно коте имаме у нас.
С розовото си езиче
ближе лапички, муцунка мие.
Със ушички то преде -
хем е коте, хем не е.
Гледа те с очички сини,
моли ти се с ласкав глас,
гуши се и те целува,
Писито любимка е у нас.
© Лордли Милордов Все права защищены